joi, 29 octombrie 2009

ploaia...

Ploua...e toamna...atmosfera e mohorata...iar noi , liceeni , ne enervam crunt din aceasta cauza...Oricare dintre noi poate spune ca a patit tot felul de lucruri care le-a stricat dimineata , ziua etc.
Este deja 7 , e musai sa te trezesti , sa te imbraci si alte lucruri in final ajungi in statia de autobuz.Cum a plouat noaptea trecuta incontinuu , ai impresia ca stai intr-o mlastina , dar singura solutie e sa stai in statie si sa astepti , cel mai probabil trece in bmw pe langa tine , te uda din cap pana in picioare , insa nu mai ai timp sa te schimbi.Urci si te indrepti spre liceu...Profa de mate e in toane proaste , iti tranteste o lucrare de toata frumusetea , evident nu ai putut sa te concentrezi si te astepti ca ora viitoare sa priesti un "scaun" spre "bucuria" parintilor...
Programul scolar se termina cu chiu cu vai , si te gandesti la o ceasca cu ceai probabil un somn de cateva ore 8->...dar NU! Trebuie sa faci curatenie in camera ta , sa inveti pe a doua zi si cine stie cate alte lucruri care ti-au fost atribuite.
Iti aduci aminte ca trebuia sa iti vizitezi bunica ,iar din aceasta cauza ratezi o intalnire cu fetele la cafeanea la o barfa mica.
Mergi acasa extenuat/a , nu ai apucat sa inveti nimic pe ziua urmatoare , mananci pe fuga , iti verifica mailul , blogspotul si alte cate si mai cate...Fii sincer cu tine , chiar nu te regasesti in randurile de mai sus?

Un comentariu:

  1. Ah :)) la partea cu "Iti aduci aminte ca trebuia sa iti vizitezi bunica" ce naiba doar` avem aceeasi bunica :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere